Over ons

Dit jaar bestaat Challenge Team Sailing & Events 23 jaar.

Peronne is de trotse eigenaresse  Gedreven door de positieve reacties en enthousiasme met daarnaast het grootste bestand van luxe zeiljachten in Zeeland is gebleken dat met leveren van  constante kwaliteit Challenge Team een vertrouwde partij is om mee samen te werken.

Het Challenge team bestaat uit een vast team professionele schippers en een wal crew. Als er meer schepen nodig zijn dan wordt er een beroep gedaan op Schippers met hun Zeiljacht uit het bestand van Challenge team in Zeeland.

Wij vinden een mooi Zeilschip niet voldoende.
Goed gastheerschap, de rust kunnen bewaren en inzien wanneer én hoe de gasten gefaciliteerd willen worden. Dat is het verschil tussen goed of excellent. Challenge Team Sailing gaat voor het laatste.

Tijdens het planning van een bedrijfsuitje, vergadering, incentive of teamdag draait het om duidelijke communicatie, afspraken nakomen, vakkennis, eerlijkheid en enthousiasme. Want het motto van Peronne is: “Een goede planning en duidelijke afspraken zorgt nooit voor gezeur achteraf”.

U weet nu wat mijn bedrijfsmotto is. Ik kijk uit om die van u te horen als het gaat om uw bedrijfsuitje, vergaderdag, incentive, teamtraining of personeelsdag.

Peronne van den Broek.

De wind en de stroming maken elke vaartocht tot een nieuw avontuur.