Arrangementen

Dé specialist in zeilevenementen: Challenge Team Sailing

Bent u op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring voor uw bedrijfsuitje, teamdag, klantendag of incentive? Challenge Team Sailing is dé specialist in zeilevenementen en regelt uw uitje tot in de kleinste details. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zorgen wij voor een perfect georganiseerde dag op het water in Zeeland, waarbij teambuilding, ontspanning en avontuur centraal staan.

Arrangementen voor iedere gelegenheid
Bij Challenge Team Sailing bieden wij drie speciale arrangementen om aan verschillende behoeften en wensen te voldoen:

  • Relatie- en Klantendag: Versterk de band met uw klanten en relaties tijdens een luxe zeiltocht op de Oosterschelde of het Veerse Meer.
  • Bedrijfsuitje: Creëer onvergetelijke herinneringen met uw collega’s tijdens een spannend en plezierig bedrijfsuitje, ideaal voor teambuilding en ontspanning.
  • Zeilen en Vergaderen: Combineer uw zakelijke bijeenkomst met een unieke zeilervaring voor een inspirerende en productieve dag op het water.
  • Oosterschelde Tasting: Terwijl u langs de zeehonden en de imposante Zeelandbrug vaart, wordt uw reis onderbroken voor een bezoek aan de oesterputten rond het middaguur. Daar kunt u genieten van een paar glazen wijn en een proeverij van drie verschillende soorten oesters. Na deze culinaire ervaring aan wal keert u terug aan boord voor een smakelijke broodjeslunch.

Volledig verzorgde zeilarrangementen
Bij Challenge Team Sailing nemen wij al uw zorgen uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de logistiek, catering of schoonmaak – wij regelen alles. Onze ervaren schippers zorgen ervoor dat u en uw gasten veilig en comfortabel kunnen genieten van de zeiltocht. Of het nu gaat om een halve dag of een hele dag, wij garanderen een onvergetelijke ervaring op het water.

Zit uw arrangement er niet bij?
Bel Peronne +31 6 54276589 of +31 6 17434834