Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Dagje uit, bijvoorbeeld voor een Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland.
Een onbezorgde dag met een natje en een droogje aan boord. Varen op een luxe zeiljacht met schipper is zó fijn. Het Nationaal Park Oosterschelde is een fantastisch zeilgebied. De getijden zorgen voor dynamiek. De schipper aan boord houdt alles voor u in de gaten of geeft uitleg zodat jullie zelf de boor besturen en de zeilen trimmen. Bij meerdere boten kunnen we een onderlinge regatta opzetten.

Varen met een jacht is een betaalbare luxe. Samen met uw managers, collega’s het water op. Voor veel mensen een nieuwe en bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten.

Creatie voor
Bedrijfsuitje, klantendag, promotie, teambuilding, relatiedag, netwerken, incentives.

Challenge Team Sailing | Events
Challenge Team Sailing | Events is een professionele evenementen organisator. Vaart met grote zeiljachten (vanaf 14 meter lengte) en altijd met ervaren schippers/gastheren. Wij kunnen u helpen om uw Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland, personeelsdag, klantendag, familie-uitstapje, dagje uit of relatiedag in Zeeland succesvol te maken.

Vragen? Bel direct met +31 654 276 589 of +31 617 434 834 of mail ons.

Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Uit te breiden met:

Catering maken wij op maat voor u, voor meer info zie rubriek catering.

Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Challenge Team biedt u de ideale sfeer voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of klantendag op en aan het water. Sportief (ont)spannen en zonder kopzorgen er op uit. Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland. U hoeft dus niet: het schip schoon te maken, te kunnen zeilen, het vaarwater te kennen. Maar gewoon een hele dag of een halve dag onbezorgd een zeiltocht ervaren. Met hapjes en drankjes op een luxe zeiljacht, hoe mooi is dat!

Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Dagje uit, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje