Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Een onvergetelijk bedrijfsuitje zeilen in Zeeland met Challenge Team Sailing

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor uw bedrijfsuitje? Bij Challenge Team Sailing zorgen we voor een dag vol avontuur, teambuilding en ontspanning op het water van Zeeland. Stap aan boord van onze luxe zeiljachten en geniet van een zorgeloze dag varen onder begeleiding van een ervaren schipper.

Ontdek Het Nationaal Park Oosterschelde
Het Nationaal Park Oosterschelde is een fantastisch zeilgebied, waar de getijden voor een dynamische ervaring zorgen. Tijdens uw bedrijfsuitje kunt u genieten van de prachtige natuur en de vrijheid van het zeilen, terwijl onze schipper alles in de gaten houdt en uitleg geeft over het besturen van de boot en het trimmen van de zeilen. Voor een extra uitdaging kunnen we zelfs een onderlinge regatta opzetten met meerdere boten.

Betaalbare luxe op het water
Varen met een luxe zeiljacht is een betaalbare luxe die uw team nooit zal vergeten. Samen met uw managers en collega’s het water op gaan, creëert nieuwe en bijzondere herinneringen die de teamband versterken en de samenwerking bevorderen. Het is een ervaring die niet alleen leuk is, maar ook waardevol voor de teamdynamiek op de lange termijn.

Professionele evenementenorganisatie
Challenge Team Sailing is een professionele evenementenorganisator met ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, personeelsdagen, klantendagen en meer. Wij varen met grote zeiljachten (vanaf 14 meter lengte) en altijd met ervaren schippers en gastheren en vrouwen. Of het nu gaat om een teambuilding activiteit, promotie-evenement, of een incentive, wij helpen u graag om uw dag succesvol te maken.

Plan uw volgend bedrijfsuitje op de Oosterschelde
Klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op het water? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die Challenge Team Sailing te bieden heeft. Laat ons uw bedrijfsuitje Zeilen in Zeeland tot in de puntjes verzorgen en maak van uw volgende uitje een groot succes!

Vragen? Bel direct met +31 654 276 589 of +31 617 434 834 of mail ons.

Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Uit te breiden met:

Catering maken wij op maat voor u, voor meer info zie rubriek catering.

Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Challenge Team biedt u de ideale sfeer voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of klantendag op en aan het water. Sportief (ont)spannen en zonder kopzorgen er op uit. Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland. U hoeft dus niet: het schip schoon te maken, te kunnen zeilen, het vaarwater te kennen. Maar gewoon een hele dag of een halve dag onbezorgd een zeiltocht ervaren. Met hapjes en drankjes op een luxe zeiljacht, hoe mooi is dat!

Bedrijfsuitje Zeilen Zeeland

Dagje uit, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje