Zeilen in Zeeland met klanten en zakenrelaties

Organiseer een onvergetelijke relatie- en klantendag met Challenge Team Sailing

Wilt u een klantendag organiseren die uw klanten en relaties nooit zullen vergeten?
Bij Challenge Team Sailing begrijpen we dat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn, want uw klanten zijn koning. Op zo’n speciale dag mag niets ontbreken. Ontvang uw gasten aan boord met koffie en heerlijke Zeeuwse lekkernijen, geniet van een zeer uitgebreide lunch, en sluit de dag af met een borrel aan boord en luxe borrelhapjes. Uw klanten worden goed verwend, vanzelfsprekend!

Maatwerk voor uw klantendag
Bij Challenge Team Sailing bieden we maatwerk voor uw relatie- en klantendag. Of u nu kiest voor een halve dag of een hele dag zeilen, wij zorgen ervoor dat alles tot in de details is geregeld. Wilt u een onderlinge regatta opzetten met meerdere boten? Dat kan! Wij maken van uw klantendag een unieke en onvergetelijke ervaring.

Zeilen: een betaalbare luxe
Varen met een luxe zeiljacht op de Oosterschelde of het Veerse Meer is een betaalbare luxe die indruk zal maken op uw klanten. Samen met uw klanten en accountmanagers het water op gaan, biedt een nieuwe en bijzondere ervaring die zij nooit meer zullen vergeten. Zeilen in Zeeland is niet alleen ontspannend, maar ook een uitstekende manier om te netwerken, teambuilding te bevorderen en relaties te versterken.

Professionele evenementenorganisatie
Challenge Team Sailing is een professionele evenementenorganisator met ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, personeelsdagen, klantendagen en meer. Wij varen met grote zeiljachten (vanaf 14 meter lengte) en altijd met ervaren schippers en gastheren en vrouwen. Of het nu gaat om een teambuilding activiteit, promotie-evenement, of een incentive, wij helpen u graag om uw dag succesvol te maken.

Sportief ontspannen op het water
Onze zeilarrangementen bieden de perfecte combinatie van sportief ontspannen en zorgeloos genieten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het schoonmaken van het schip, het kennen van het vaarwater, of zelfs het zeilen zelf – wij regelen alles. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes aan boord van een luxe zeiljacht en ervaar hoe mooi een klantendag op het water in Zeeland kan zijn.

Plan uw volgende klantendag in Zeeland
Bent u klaar om uw klanten een onvergetelijke ervaring te bieden? Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende relatie- en klantendag in Zeeland te plannen. Ontdek waarom Challenge Team Sailing dé specialist is in zeilevenementen en maak van uw volgende uitje een groot succes!

Vragen? Bel direct met +31 654 276 589 of +31 617 434 834 of mail ons.

klantendag organiseren

klantendag organiseren

Uit te breiden met:

Catering maken wij op maat voor u, voor meer info zie rubriek catering.

Zeilen klantendag organiseren Zeeland

Challenge Team biedt u de ideale sfeer voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of klantendag op en aan het water. Sportief (ont)spannen en zonder kopzorgen er op uit. Zeilen klantendag organiseren Zeeland. U hoeft dus niet: het schip schoon te maken, te kunnen zeilen, het vaarwater te kennen. Maar gewoon een hele dag of een halve dag onbezorgd een zeiltocht ervaren. Met hapjes en drankjes op een luxe zeiljacht, hoe mooi is dat!

zeilen klantendag organiseren zeeland
zeilen klantendag organiseren zeeland

Uw klanten worden goed verwend.
Vanzelfsprekend!