Vaargebied Challenge Team Sailing

Zeeland, land in zee.
Kiest u voor uw bedrijfsuitje, vergaderlocatie, familieuitje of teambuilding voor Challenge Team Sailing dan gaat u varen op het aller, aller, aller mooiste water van Nederland.

De Oosterschelde! Het grootste Nationaal Park van Nederland.
Als gast aan boord bij Challenge Team Sailing gaat u de Oosterschelde voelen, ervaren en beleven. De wind en de stroming maken elke vaartocht tot een nieuw avontuur. Gaat u met uw team het water op dan vergeet u alles. De werkweek zakt zomaar voor u het water in.

De schone Oosterschelde met haar vele zeehondjes en bruinvissen.
Gaat u onder zeil in Goes of  Zierikzee dan zal de 5 kilometer lange Zeelandbrug haar poort openen.
Misschien houdt u van een lunch met oesters of mosselen, dan vaart u naar Yerseke en ziet u de visserkotters hun mosselen ophalen en hoe de oesterpercelen worden gecontroleerd.  

Op de Oosterschelde beleeft u een vaartocht als een zeezeiltocht. Echter alles is er prettig minder.
Minder hoge golven, geen echte zeedeining, geen grote tankers, geen veerponten die zenuwachtig toeteren.

Wel ervaart u de getijden beweging, de zoutspettertjes op uw wangen, de binnenscheepvaart en de visserskotters, de tonnen die ondieptes markeren en waar de zeehonden naar u uitkijken. Ook bent u in een korte tijd in een haventje voor een wandeling, een lunch, tasting of diner. Het land blijft altijd in zicht.

Beleef tijdens uw zeiluitje, bedrijfsuitje, teamdag, personeelsdag, vergaderdag of incentive al deze zaligheden die dit vaargebied te bieden heeft.

Zeeland leeft met water.
Zeeland ligt letterlijk in zee. Zeeland is de énige provincie met land in de zee en daarmee onderscheid Zeeland zich. 

Wilt u langer weg dan een dag of dagdeel?
Dat nemen wij u graag mee rond het eiland Walcheren of naar Scheveningen of naar Belgie. Dat vaart u tijdens uw zeiluitje op de Noordzee of Westerschelde. Bent u geinteresseerd in de Zeeuwse eilanden dan varen we op het Veerse meer of Grevelingenmeer.

De wind en de stroming maken elke vaartocht tot een nieuw avontuur.

Zeeland leeft met water. Zeeland ligt letterlijk in zee.