Veelgestelde vragen

Voordat jullie het water op gaan, kunnen er een paar vragen opkomen. Hier zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Wat gebeurt er bij slecht weer?
Bij extreem harde wind en ongunstige vooruitzichten beslist de schipper of we wel of niet varen. Als het evenement moet worden verplaatst naar een andere datum en dit niet mogelijk is, ontvangt u een terugbetaling.

Hebben jullie regenkleding aan boord?
Ja, we hebben voor elke deelnemer een zeilpak en een reddingsvest aan boord.

Kunnen we andere activiteiten toevoegen aan onze zeiltocht?
Natuurlijk! Onze zeiltochten kunnen worden gecombineerd met andere activiteiten in Zeeland, zoals een solextocht, stadswandeling, een bezoek aan de oesterputten van Yerseke of een ritje met een powerboat op de Oosterschelde.

Is een hele dag aan boord niet saai?
Absoluut niet. Onze schippers zorgen voor voldoende afwisseling. We maken een tussenstop voor de lunch waar iedereen even kan ontspannen. Bovendien is er altijd genoeg eten en drinken aan boord.

Hoeveel mensen passen er op een zeiljacht?
Elk zeiljacht kan maximaal 8 personen accommoderen. Er is geen minimumaantal vereist, maar de tarieven zijn gebaseerd op een bezetting van 8 personen. Grotere groepen worden verdeeld over meerdere zeiljachten.

Kan ik zeeziek worden?
In de afgelopen 20 jaar zijn er slechts enkele mensen zeeziek geworden, meestal door een avondje uit voorafgaand aan het evenement. Onze schippers passen altijd de zeilen aan om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt aan boord.

Wat is er te eten/drinken?
We beginnen de dag met koffie/thee en bieden gedurende de dag verschillende frisdranken, water, bier en wijn aan, afhankelijk van het gekozen cateringpakket. Tijdens de après-sail serveren we hartige hapjes en tapas. De lunches worden aan boord of aan wal geserveerd, afhankelijk van het gekozen pakket.

Mogen we onze bedrijfsvlag hijsen?
Natuurlijk, het is geweldig als je je eigen bedrijfsvlag laat wapperen aan boord.

Wat voor kleding en schoeisel moet ik dragen?
Het weer kan snel veranderen, dus zorg voor schoeisel met zachte en lichte zolen die geen strepen achterlaten. Neem ook altijd een windjack mee, zelfs bij mooi weer. In Zeeland schijnt de zon vaak, dus vergeet zonnebrand en een zonnebril niet.

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zelf je koers bepalen bij Challenge Team Sailing.

Alles geregeld bij Challenge Team Sailing
Bedrijfsuitjes op het water, alles geregeld bij Challenge Team Sailing
Personeelsdag bij Challenge Team Sailing